dimarts, 24 de novembre de 2020

SORTIDA AL CASTELL DE L'ERAMPRUNYÀ

Nou curs, nous reptes! 


El dijous 12 de novembre, els grups de 5è vam aconseguir una fita d'allò més increïble. Tots nosaltres vam recórrer els més de 5 kilòmetres que separen la nostra escola del Castell de L'Eramprunyà, que no solament dóna nom al nostre centre sinó que està considerat patrimoni Arquitectònic de Catalunya i bé cultural d'interès nacional. El castell està documentat des del segle X i es troba a 402 metres per sobre del nivell del mar, lloc des del qual es poden veure unes fantàstiques vistes del Delta del Llobregat. Tot i que vam haver de fer un gran esforç, tots nosaltres vam arribar fins a la cima i vam poder gaudir de la sensació d'orgull per haver aconseguit el gran repte que ens havíem proposat. Aquí us deixem algunes imatges de la nostra primera aventura muntanyenca, que no serà pas l'última!

Aquí us deixem un vídeo amb algunes de les imatges del dia. Esperem que el gaudiu!
Vídeo de la Sortida al Castell 

Versió còmic"L'excursió per a mi a significat alegria i felicitat. També m'han agradat molt les vistes!"

"La sortida m'ha agradat molt. També una nena de la meva classe, mai havíem parlat i gràcies a la sortida ja som amigues!"

La sortida ha sigut molt esportiva, molt divertida, i sobretot, molt llarga! Ha sigut una de les excursions que més m'ha agradat en ma vida!"

"Quan vam baixar sentia moltes coses; cansament, alegria, etc. Avui estic molt millor i amb l'autoestima molt alta!"

"La sortida va ser molt divertida, amb moltes aventures. Amb els meus amics i companys vam poder arribar a la cima del castell. Ho vaig passar molt bé!

"Va significar molt perquè vam arribar entre tots esforçant-nos i animats, tot i que també cansats!"

"A mi em van encantar fer aquesta sortida, em va cansar molt però em vaig sentir molt bé. Estic orgullosa i feliç!"
 

1 comentari:

Sant Jordi

Avui hem celebrat la diada de Sant Jordi d'una manera molt especial. Els nens i nenes de cinquè hem trobat la inspiració i, gràcies a la...